Naujas meniu

Lietuviškų produktų restoranas „AULA“ pavasarį pristato naują valgiaraštį, kurio pagrindinė stiprybė, vis platesnis bendradarbiavimas su lietuviškais ūkiais. Didžioji dalis meniu naudojamų produktų atkeliauja iš įvairių Lietuvos miestų. Viena iš meniu naujienų – patiekalai iš danieliaus, užauginto Vilkaviškio rajone, kurio mėsa yra laikoma viena geriausių ir kokybiškiausių iš laukinių gyvūnų. Neabejotinai populiariausias restorano patiekalas – lėtai keptos naminės vištos šlaunelės, kurios kas savaitę atkeliauja iš J.Žydelio ūkio. Prie taurės vyno pasiūlysime natūralių lietuviškų brandintų sūrių.

Čia galėsite paragauti ir restorane darytų koldūnų su aviena, mėlynojo pelėsinio sūrio ledų ar kitų namų gamybos patiekalų. Taip pat kiekvieną rytą mūsų virtuvėje kepama duona ir bandelės.

Šį sezoną, skatindami vietinės produkcijos naudojimą, valgiaraštį papildėme ir lietuviškais gaiviaisiais gėrimais: šaltai spaustomis sultimis „MANA“ ir A.Adomaičio naminiais nektarais iš Užpalių.

Esame už natūralumą, todėl ir naujieji restorano patiekalai skaninami įvairiomis natūraliomis žolelėmis ir prieskoniais, kurie užima svarbią vietą restorano virtuvėje ne tik gero skonio palaikymui, bet ir sveikesnei mitybai.

Restorano „AULA“ valgiaraštyje tęsiamos senos, nuo 1997 metų susiformavusios restorano tradicijos – išskirtinis dėmesys produktų– bei siūlomi nauji maisto produktų deriniai ir jų pateikimo formos.